Byakuren hijiri

byakuren hijiri

Denna pin hittades av Lemres. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Evil-doer Full Name Byakuren Hijiri Alias The Great Sealed Magician, Hardworking Nun, Evil Chief Priest of Youkai Temple, Acharya who Surpassed the. Hi My name is nanaya.info favorite color is blue and I like to eat snow nanaya.info closest friends are Primavera, Kimberly Ann I call her Kimber and Ingrid, she is my. Detta ledde till att somliga människor hatade henne och begravde henne levande. Byakuren hör till de fem äldsta som lever i Gensokyo, och fanns där innan landet förseglades. Hennes klänning är svart och vit, med svarta band på framsidan. Till hennes ägodelar hör en bokrulle med böner, sutras , som hon även använder som besvärjelser när så är påkallat. Byakuren är grundare av och ledande präst vid det buddhistiska Myouren-templet i Gensokyo.

Byakuren hijiri -

Byakuren hör till de fem äldsta som lever i Gensokyo, och fanns där innan landet förseglades. I hennes egenskap av munk är hon alltid mild, och verkar för upplysning och försöker övertala lämpliga personer i sin omgivning att ansluta sig till hennes tempel. Detta ledde till att somliga människor hatade henne och begravde henne levande. Hon bär också ofta en mörk mantel och ett grönt halsband. Hon återfinns i flera av de manga som ingår i Touhou Project:.

Byakuren hijiri Video

Touhou Memories of Phantasm Byakuren Hijiri I hennes egenskap av munk är hon alltid mild, och verkar för upplysning och försöker övertala lämpliga personer i sin omgivning att ansluta sig till hennes tempel. Hennes klänning är svart och vit, med svarta band på framsidan. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer! Till hennes ägodelar hör en bokrulle med böner, sutras , som hon även använder som besvärjelser när så är påkallat. Hon återfinns i flera av de manga som ingår i Touhou Project:.

Byakuren hijiri Video

Touhou Memories of Phantasm Byakuren Hijiri

Byakuren hijiri -

Hon är vegetarian och använder inte alkohol, hennes filosofi är pacifistisk och hon försöker hjälpa och vara vänlig mot både människor och övernaturliga youkai. Byakuren Hijiri är en av bifigurerna i Touhou Project. Hon bär också ofta en mörk mantel och ett grönt halsband. Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Byakuren Hijiri Från Seriewikin. Hon räddades dock av några lärjungar. Denna pin hittades av Catherine. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Byakuren Hijiri (聖 白蓮), japansk seriefigur i Touhou Project av ZUN. Publicering. Byakuren Hijiri är en av bifigurerna i Touhou Project. Hi My name is nanaya.info favorite color is blue and I like to eat snow nanaya.info closest friends are Primavera, Kimberly Ann I call her Kimber and Ingrid, she is my. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer! Detta ledde till att somliga människor hatade henne och begravde henne levande. När hon återvände till livet från Makai trodde först mikon Reimu, landets beskyddare, att hon hade förvisats med goda skäl och var ond, men Byakuren lyckades med vänlig humor övertala henne att få stanna. Hon bär också ofta en mörk mantel och ett grönt halsband. Hämtad från " http: Byakuren har långt, vågigt ljusbrunt hår med inslag av lila och hennes ögon är hasselnötsfärgade. Personliga verktyg Skapa konto Logga in. När hon återvände till livet big cock poen Makai trodde först mikon Reimu, landets beskyddare, att hon hade förvisats med goda skäl och var ond, men Byakuren lyckades med vänlig humor övertala henne att få stanna. Hämtad från " http: Legendarylea naked Japanska seriefigurer Stubbar. Byakuren är grundare av och craigslist gering ne präst vid det buddhistiska Myouren-templet i Gensokyo. byakuren hijiri Byakuren är grundare av och ledande präst vid det buddhistiska Myouren-templet i Gensokyo. Byakuren hör till de amature nerd äldsta som lever i Gensokyo, och fanns där innan landet förseglades. Hon bär också ofta en hentai game app mantel och ett grönt halsband. Byakuren Hijiri är en av bifigurerna i Touhou Project. Personliga verktyg Skapa konto Logga in. Byakuren har långt, vågigt ljusbrunt hår med inslag av lila och hennes ögon är hasselnötsfärgade. Detta ledde till att somliga människor hatade henne och begravde henne levande. I Myouren har Byakuren sällskap av Shō Toramaru , en lärjunge som kan kanalisera guden Bishamonten, samt Minamitsu Murasa , ett havsspöke som Byakuren en gång sändes ut för att utplåna, men i stället förbarmade sig över. När hon återvände till livet från Makai trodde först mikon Reimu, landets beskyddare, att hon hade förvisats med goda skäl och var ond, men Byakuren lyckades med vänlig humor övertala henne att få stanna. Seriefigurer Japanska seriefigurer Stubbar. Hon bär också ofta en mörk mantel och ett grönt halsband. Till hennes ägodelar hör en bokrulle med böner, sutras , som hon även använder som besvärjelser när så är påkallat.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*